alt

13. TKG programına İran'ın Zencan ilinden katılan ALİ YEGENAH FARD (sağda) Kayseri Organize  Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı TAHİR NURSAÇAN'ı (solda) 20 Nisan 2018 Cuma günü ziyaret ederek, Kayseri'de satın almış olduğu maden ocağı işletmesi hakkında bilgi verdi ve işbirliği fırsatlarını değerlendirdi.

13. TKG  üyesi ALİ YEGENAH FARD  ziyaret sırasında Kayseri OSB Başkanından  özelllikle  üretilen ürünlerin ihracatını atırmak  ve hammadde temini konularındaki önerilerini değerlendirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İistanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran Zencan'dan katılan ALİ YEGENAH FARD;   Zencan Ticaret Sanayi ve Madenler Odası Başkanı olarak görev yapmıştır.

İran Zencan'da Çinko madeni ve fabrikası işleten ALİ YEGENAH FARD, 13. TKG Programından sonra Kayseri'de bir şirket kurmuş ve çinko madeni satın almıştır. 

TKG web sayfasında yayınlanan Kayseri'de madencilik şirketi kurması haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.