19. TKG programına Tacikistan'dan katılan MAMURZHON SHARİPOV  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ev sahipliğinde 23-25 Nisan 2018 tarihlerinde İslam Ticaret  Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) işbirliğiyle İstanbul'da düzenlenen "Teknoloji Girişimciliği, İş İnkübasyonu ve Teknoloji Parklarının Yönetimi" konulu çalıştaya katıldı.

MAMURZHON SHARİPOV'un  (sağda) çalıştay izlenimlerine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankaara, olatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Tacikistan'dan katılan  MAMURZHON SHARİPOV hijyenik kağıt ürünleri (tuvalet kağıdı, peçete vb) ürünler ile, sucuk ve tavuk eti ticareti yapa şirket sahibidir. Tacikistan Ticaret Odası üyesidir.