alt

8. TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan SEMETEI OMURGAZY UULU (sağ başta) Almanya'nın Regensburg kentinde 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen  "15. Bau Energie Messe" Fuarına  katılarak, yararlı görüşmeler yaptı ve yeni iş bağlantıları kurdu.

alt

Regensburg'da halka açık bir fuar olarak, her yıl  düzenlenn Bau und Energie Messe, inşaatçılar ve mülk sahipleri ile bina ve enerji konularında kapsamlı bir genel bakış sunmaktadır. Özellikle evlerini yeniden inşa etmek veya yenilemek fikriyle oynayanlar sergide uzman rehberliği bulacaklar. Fuar ayrıca, enerji tasarrufu ve sağlıklı yaşam gibi konularda bilgilendirici bir konferans programı da  içermektedir.

15. BAU Yapı ve Enerji Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul llerinde düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan  SEMETEI OMURGAZY UULU,  tekstil sektöründe şirket sahibidir. Bişkek’de ve Kazakistan’da toplam 12 adet hazır giyim, ayakkabı ve aksesuar satışı yapılan mağazaları bulunmaktadır. Ürünlerini Türkiye’den ve Çin’den temin etmektedir.  Kırgızistan Genç İş Adamlar Derneği Üyesidir. Bunlara ek olarak, şirketi gıda ve inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir. 

alt

8. TKG programına Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCAN (solda) 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde aile üyeleri ile birlikte hafta sonu tatilinde Amsterdam'ı ziyaret etti.

Hollanda'nın kanallarıyla ünlü tarihi kenti Amsterdam'ı tekne turu ile gezen 8. TKG üyesi BORA ÖZTELCAN  ve aile üyeleri güneşli bahar gününde neşeli anlar paylaştılar.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe  Konuşan Girşimciler Programı'na Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCAN (sol başta) İstanbul erkek lisesi mezunudur. Halen Almanya'nın Düsseldorf kentinde Norm Civata şirketinin genel müdürü olarak görev yapmaktadır.

BORA ÖZTELCAN'ın Amsterdam gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linklinden ulaşmak mümkündür.

alt

8. TKG programına Rusyaa Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAOĞLU (sağda) Tokat ilinin Almuş Köyünde yaşayan arkadaşını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU (soldan 3.) Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.