alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ İstanbul'da TÜYAP Fuar Merkezinde  14 - 17 Nisan 2018  tarihleri arasında düzenlenen ITM 2018 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı'nı ziyaret ederek,  yeni teknolojilerii inceledi ve iş bağlantıları kurdu.

Dünya tekstil sektörünü İstanbul’da buluşturan ITM Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarları, Teknik Fuarcılık- Tüyap ortaklığı ve TEMSAD (Tekstil Makine ve Aksesuar sanayicileri Derneği) desteğiyle yapılmaktadır.

ITM Fuarlarına katılan 1000’ den fazla tekstil teknolojileri üreticisi firma, son modellerini çalışır olarak sunuyorlar. Türkiye’nin ve bölgenin konusunda en büyük fuarı olan ITM, dünyanın da en önemli fuarları arasında yer almaktadır.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 120.000 metre karelik bir alanda 12 salonu kapsayan ITM 2018 Fuarı, T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından Alım Heyeti Programları Listesinde yerini aldı. Bu kapsamda ITM 2018; İran, Özbekistan, Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Rusya, Mısır, Türkmenistan, Fas, Cezayir, Endonezya, Tunus, Vietnam, Etiyopya ve Kenya başta olmak üzere, birçok ülkeden alım heyetlerini ağırladı. Bu ülkelerden gelen alım heyetleri, her türlü iplik, dokuma, örme kumaş üreticileri, dokuma, örme kumaşa boya-baskı-terbiye yapan entegre tesisler, teknik tekstil ve nonwoven kumaş üretimi yapan firmaları ile görüşmeler yaptılar.

ITM 2018 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan ŞENER SABRİ (sağda), ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin  (ortada) fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

Fuar Aktuel com sitesinde yayınlanan  ITM 2018 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.