alt

10. TKG programına Kosova'dan katılan ENİS CABRATİ (sağda) eşi ile birlikte  alışveriş yapmak ve tarihi dokuyu tanımak için 18-20 Şubat  2018 tarihleri arasında yeşil kent Bursa'yı ziyaret etti. 

Tarihi teleferikle Uludağ'a da çıkan ENİS CABRATİ ve eşi  çevrenin güzelliğini  görmekten ve Uludağ'ın kış turiizmi kapasitesini keşfetmekten memnun oldular.

10. TKG üyesi ENİS CABRATİ'nin Bursa gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın  facebok sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ, Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

10. TKG programına Almanya'dan katılan SEMİH KURTULUŞ  dünyanın en uzak diyarından,  Yeni Zelanda'dan selam iletti.

18 Nisan 2018 tarihinde Almanya'nın Hannover kentinden yola çıkan SEMİH KURTULUŞ, Singapur'da mola verdikten sonra, Yeni Zelenda'ya ulaşmış ve  farklı adalardan oluşan bu uzak ülkenin  kentlerini ve ormanlarını  yakından görme fırsatlarını değerlendirmiştir.  

TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programı üyesi SEMİH KURTULUŞ, Hannover yakınlarında hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. İşe yerleştirme, esnek işgücüne yönelik çalışmalar yapmakta ve şirketlere dönemsel işgücü sağlamaktadır. 

10. TKG üyesi SEMİH KURTULUŞ'un Yeni Zelenda gezisine  ait fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.