alt

19. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİON CEREKJA  "Sağlık Sektörtü Çalıştayı"na katılmak için Ankara'ya geldiği sırada, bu yıl, başkente erken gelen baharı selamladı.

19. TKG  Dr. ERİON CEREKJA  ASO ve ATO işbirliğinde  2 Mart 2018 Cuma günü düzenlenen  "Türkiye Mezunları Ankara İş Dünyası Buluşmaları Sağlık Sektörü Konferansı"nda konuşma yaparak, görüşlerini  paylaşmıştı.

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA  DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir. 

ERİON CERAKJA'nın konuşmacı olarak katıldığı TKG web sayfasında yayınlanan Türkiye Mezunu Sağlık Sektörü Çalıştayı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMADOV ikiz çocukları ile birlikte  8 Nisan 2018 Pazar günü  İstanbul Yeşilköy'de bulunan  Havacılık Müzesi'ni ziyaret etti. 

İstanbul Havacılık Müzesi hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

19. TKG programı katılımcısı KAMAL MAMADOV'un aile üyeleri ile birllite gerçekleştirdiği İstanbul'un güzelliklerini keşif gezisine ait farkli fotoğraflaraına arkadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşmak mükündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMADOV Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır.  Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, turzimle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir. Çocuklarının eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir. 

alt

Bulgaristan'dan 19. TKG programı heyet başkanıı ŞENER SABRİ  (sol başta)  Şanghay Fuarına katılmak üzere Çin'e gitmeden önce, 10 Mart 2018 Cumartesi akşamı İstanbul'da dostları ile Saafi Döner'de neşeli bir sofrada buluştu.

ŞENER SABRİ'nin uzun yolcıuluk öncesi düzenlediği veda yemeğine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden uılaşmak mümkündür. 

alt

19. TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ (sol başta) eşine ve yakın arkadaşlarına 4 Mart 2018  Pazar akşamı İstanbul'da,  Ramazan Bingöl Et Lokantası'nda kebap ikram etti.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan ŞENER SABRİ ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.