alt

5. TKG programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU (sağdan 2.) Ankara Ticaret Odası Başkanı GÜRSEL BARAN  (soldan 3.) tarafından 21 Şubat 2018 Çarşamba akşamı düzenlenen" 5. Ticaret Ateşeleri Buluşması"na katıldı.

ATO'nun Ankara'daki  yabancı misyonlarda görev yapan  Ticaret Ataşeleri için geleneksel olarak düzenlediği buluşmalardan beşincisi  21 Şubat 2018 tarihinde Sheraton Otelde gerçekleşti.

5. Ticaret Ataşeleri Buluşması, Ankara Valisi Ercan Topaca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 72 farklı ülkeden ticaret ataşesinin de yer aldığı 100'e yakın diplomat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ATO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımıyla  yapıldı.

Gecede ATO'nun prosedürü tamamlayarak coğrafi işaret tescili aldığı Ankara Simidi, Ankara Döneri, Ankara Tavası ile tescil başvurusunda bulunduğu Erkeç Pastırması ikram edildi.

ATO web sayfasında yer alan ficaret Ataaşeleri Buluşmasının  ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak müümkündür.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

ZARİF RAHMETOĞLU Ekonomi Kulubü faaliyetleri kapsamında, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı GÜRSEL BARAN  (soldan3.) ile işbirliği yapmaktadır.   

alt

5. TKG üyesi  ZARİF RAHMETOĞLU (soldan 7.)  Ekonomi Kulubü'nün 16 Şubat 2018 Cuma günüü gerçekleşen toplantısına  "konuşmacı" olarak davet edilen ATO Başkanı GÜRSEL BARAN'ın (masa başında, solda) açıklamalarını ilgiyle dinledi. 

alt

ZARİF RAHMETOĞLU (sağda) Ekonomi Kulubü faaliyetleri kapsamında, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı GÜRSEL BARAN (solda) ile işbirliği yapmaktadır.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır. Programdan sonra aile üyeleriile birlikte Ankara'ya yerleşmiştir.