alt

12. TKG programına Türkmenistan'dan katılan BAYRAM BAYRAMOV (ortada) iş görüşmeleri nedeniyle Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulunduğu sırada, dönem arkadaşı UMID MAHMUDOV'a (sağda) konuk oldu. 

alt

12. TKG üyesi  BAYRAM BAYRAMOV (sağ başta) 13. TKG programı katılımcısı BEHZOD AKBAROV (sol başta)  ile Taşkent'te tanıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat' tan katılan BAYRAM BAYRAMOV  bir Türk  şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan BEHZOD AKBAROV süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibidir. Özbekistan Et/Süt Sanayi Devlet Teşkilatı üyesidir. 

alt

12. TKG üyesi UMID MAHMUDOV (sağdan 3.) ve 13. TKG üyesi BEHZOD AKBAROV (soldan 2.) Türkmenistan'dan gelen konuklarla yakından ilgilendii ve Özbek Mutfağı'nın lezzetleri ile tanıştırdı.

TOBB tarafından  Ankara,  Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan  UMID MAHMUDOV ,bisküvi ve çikolata üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Bisküvi ve çikolata üretimi alanında çalışan, hammadde ve katkı maddesi üretimi yapan şirketlerle ve ambalaj sektöründe çalışan firmalarla görüşmek istemektedir. Ayrıca süt ürünleri, yoğurt, ayran ve peynir üretimi yapan kendi aile şirketinde yönetiiclik yapmaktadır.

12. TKG programı katılımcısı BAYRAM BAYRAMOV'un  Taşkent ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.