alt

11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN (önde, sağdan 2.) T.C. Tokyo Büyükelçisi H. MURAT MERCAN  ve eşi tarafından 21 Şubat 2018  tarihinde Büyükelçilik konutunda Daimler Türk Traff ekibi onuruna verilen akşam  yemeğine katıldı.

Daimler Türk-Treff 1992 yılında altı Türk kökenli Daimler şirketi çalışanları tarafından kurulmuştur. Bugün 900’ün üzerinde üyesi bulunan iletişim ağımız, en köklü ve Türk kökenli çalışanlar tarafından kurulup yürütülen en büyük inisyatif girişimi olarak, gerek Almanya’da gerekse dış ülkelerde temsil edilmektedir. Otomobil sektöründe kurulmuş olan ilk iletişim ağı olarak bilinmektedir.

Dr. NEJAT DOĞAN bir süredir Japonya'da  otomotiv endüstrisinde bir araştırma projesinde görev yapmakta ve boş zamanlarında çevreyi gezileri yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. TKG programına Almanya'dan katılan makine mühendisi Dr. NEJAT DOĞAN Stuttgart Türk Alman Forumu tarafından Onur Ödülüne layık görülen Daimler Türk Treff ekibinde  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.