alt

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Myumyun Sali Myumyun (sağdan 2.) Avrupa Genç Liberaller Hareketi LYMEC tarafından  6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen çalıştaya katılarak, komitelerde görev almak isteyen arkadaşlarının adaylığını destekledi.

alt

16. TKG üyesi Mumin Sali Mumin (sağdan 2.) ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerindeki liberal gençler LYMEC çatısı altında biraraya gelerek, "özgürlük" konusunda interaktif şekilde fikir alışverişi yapmaktadır.

Bulgaristan basınıında yayınlanan LYMEC komitesi seçim haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Genç Liberaller Platformu Türkiye'de 3H Hareketi ismi altında falliyet göstermektedir. 3H Hareketi  ismini aldığı Hürriyet, Hukuk ve Hoşgörü değerlerinin toplumsal ve siyasal hayatta bilinçli bir şekilde yer edinmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. 3H Hareketi; fade özgürlüğü, inanç ve inanmama özgürlüğü, ekonomik özgürlükler ve sınırlı devlet gibi, birlikte yaşamanın temel unsurlarına bağlı kalarak, yapıcı bakış açısı, siyasal tabulara olan mesafeli duruş, daha adil, özgür ve müreffeh bir dünyanın mümkün olduğu hayal doğrultusunda akademik ve güncel alanlarda çözümler üretmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan Myumyun Sali Myumyun spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.