alt

10. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ (sağda) eşi ile birlikte 19 Nisan 2018 Perşembe günü Almanya'nın başkenti  Berlin'i ziyaret ederek, tarihi ve turistik bölgelerini gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ, Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ENİS CABRATİ'nin Berlin anılarna ait farklı fotoğraflara kradaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

10. TKG programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV Hollanda'nın kanallarıyla ünlü ünlü kenti Amsterdam'ı 1 Mart 2018 tarihinde ziyaret ederek, tarihi ve turistik bölgelerini gezdi.

TOBB tarafından  Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da  düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TİMUR HALİLOV sahibi olduğu TES Consulting  Ltd. şirketi ile Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. 

alt

Almanya'dan 10. TKG üyesi SEMİH KURTULUŞ (önde) arkadaşları ile birlikte 15 Nisan 2018  Pazar günü  Çek Cumhuriyeti'nin  başkenti Prag kentini ziyaret ederek, tarihi ve turistik  bölgeleri gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 10. TKG programı üyesi  SEMİH KURTULUŞ, Hannoveryakınlarında hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.  İşe yerleştirme, esnek işgücüne yönelik çalışmalar yapmakta ve şirketlere dönemsel işgücü sağlamaktadır.