alt

11. TKG programına Afganistan'dan katılan AHMAD ARSALAN KARIMI arkadaşları ile birlikte  6-13 Nisan 2018 tarihleri arasında Ukrayna'yı ziyaret ederek, başkent Kiev'in ve Karadeniz sahilindeki Odessa kentinin tarihi ve turistik bölgelerini gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI, gıda ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

Programdan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan  Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır. 

AHMAD ARSLAN KARIMI'ninn Ukrayna  gezisine ait  farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu inklinden ulaşmak mümkündür.

alt

11. TKG üyesi KENAN AHSTI İtalya'da bulunduğu 15-19 Nisan 2018 tarihleri arasında başkent Roma'nın tarihi ve turistik bölgelerini ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan KENAN AŞÇIZADE, konut, iş merkezi, vb bina inşaatı yapan firma sahibidir. Ayrıca emlak sektöründe  alım-satım ve kiralama konularında faaliyet göstermektedir. Melek Passa Vakfı ve Rodos Ticaret Odası üyesidir.

11. TKG programı katılımcısı KENAN ASHTI'nin Roma gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu inkinden ulaşılmaktadır.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV  2017 Eylül ayının son haftasında Sicilya Adası'nı ziyaret ederek Palermo kentinde tatil yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İistanbul'da düzenlenen 11. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV, havuz, spa sektörüne yönelik projelendirme, yapım ve bakım hizmetleri veren şirket sahibidir. Ayrıca 2017 yılının son döneminde dış cephe kaplama ve inşaat işleri yaapan yeni bir şirket kurarak, işini çeşitlendirmiştir.

11. TKG üyesi AYDUVAN SAİDOV'un Palermo izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook albümünden ulaşmak mümkündür.