alt

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGİR SHEFİZADE İtalya'nın Verona kentinde 15-18 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Vinitaly 2018 Şarap Fuarında marka tanıtımı yaptı.

Her yıl düzenlenen Vinitaly Şarap Fuarı'na Gıda, İçecek ve Lüks Gıda Ürünleri , Gıda İşleme ve Paketleme Makineleri , Tarım, Ormancılık, Bahçecilik, Bağcılık, Balıkçılık, Hayvancılık ssektör temsilcilerii katılmaktadır. Fuarda; Hasat Makineleri, Üretim Süreçleri, Hemşirelik Ürünleri, Ambalaj Teknolojisi, Salata Yağı  ve Şarap üreticileri ürünlerini sergilemektedir.

JAHANGİR SHEFİZADE'nin  Vinitaly 2018 izlenimlerine ait fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

17. TKG üyesi CAHANGİR SHEFİZADE tam on yıl önce 2007 yılında üzüm/asması fidelerini satın almak için İtalya'ya gitmişti.  

TKG web sayfasında yayınlanan Vinitaly 2017 Şarap Fuarı haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı JAHANGIR SHEFIZADE  şarap fuarı nedeniyle İtalya'da bulunduğu sırada, başkent Roma'nın tarihi ve turistik bölgelerini de ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR SHEFIZADE tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren ve SAVALAN markası ile üretim yapan Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.