alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Makedonya temsilcisi olarak katılan TANER DEMİRCİ (sağda) arkadaşları ile birlikte 28 Şubat 2015 tarihinde Selanik gezisi sırasında, T.C.Selanik Başkonsolosluğu'nun bahçesinde bulunan  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün doğduğu evi ziyaret etmişti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Makedonya temsilcisi olarak katıla TANER DEMİRCİ Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde onüç yıldır  yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

alt

4. TKG programına Makedonya'dan katılan ESFER ALIJI (solda) 2018 yılının Ocak ayının ilk günlerinde, çocukları ile birlikte gerçekleştirdiği Yunanistan gezisinde, Atatürk'ün doğduğu evi ziyaret ettikten sonra,  ünlü Selanik kentini televizyon kulesi OTE Tower'ın kendi etrafında 360 derece  hareket eden döner lokantasından  izledi.

ESFER ALİ'nin Selanik gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen  4. TKG programına Makedonya temsilcisi olarak katılan ESFER ALİ  halen  başkent  Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren CEVAHİR HOLDİNG'de yönetici olarak görev yapmaktadır.