alt

T.C. Bişkek Büyükelçisi  CENGİZ KAMİL FIRAT (sağda) Egemendik Türkiye Mezunları Derneği tarafından 21 Mart 2018 tarihinde düzenlenen Nevruz Bayramı  kutlamasına katılarak  üniveriste öğrenimini Türkiye'de tamamlayan dernek üyeleri ile tanıştı.

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ve 15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV (ortada) Büyükelçi ile  yakından ilgilenerek, arkadaşları adına ev sahipliği yaptı.

alt

16. TKG programı katılımcısı ve Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Genel Koordinatörü MİRBEK OKENOV (ortada) Nevruz Bayramı kutlama etkinliğinin hazırlıklarını arkadaşları ile birlikte tamamladı. 

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MİRBEK OKENOV,Türkiye Mezunları Egemendik Derneği Genel Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.  Ankara'da bulunan  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesinden mezundur.

Egemendik Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan Nevruz Bayarmı kutlama törenine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara,  Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na başkent Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV  (sağdan 3.), inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV (soldan 4.), sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

alt

Kabar internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı Nevruz Bayramı kutlaması haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Türkel Altınköprü-Golden Bridge kanalında yayınlanan Nevruz Bayramı kutlaması görüntülü haberine bu linkten ulaşılmaktadır.