alt

15. TKG programına Irak'ın Kerkük kentinden katılan MOHAMAD M. TAHER (soldan 3.) bayisi olduğu  boya ve yapı kimyasalları markası KALEKİM şirketinin fabrikasını ziyaret ederek, üretim sürecini yakından inceledi.

alt

15. TKG programı katılımcısı MOHAMAD M.TAHER (sağdan 2.)  03 Şubat 2017 tarihinde  gerçekleşen Kalekim şirket ziyaretine bir grup iş arkadaşı ile birlikte katıldı. 

alt

15. TKG Üyesi MOHAMAD M. TAHER'in (sağda) Kalekim fabrika ziyaretine ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının linkini tıklamak yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girimciler Programı'na katılan MOHAMAD  M. TAHER   (sağ başta) boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. TKG Programı katılımcısı MOHAMAD M. TAHER  (soldan 3.)  ve arkadaşlaraı Kalekim fabrikasınd üretim sürecini yakından görmekten ve bilgi almaktan memnun oldular.