alt

8. TKG Programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAĞLU WorldBuild Moscow 2018 Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katılarak, DYO Boyaları'nın tanıtımını yaptı.

03-06 Nisan 2018 tarihleri arasında Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da gerçekleşen MosBuild/WorldBuild Moscow Moskova - International Exhibition for Building and Interiors Fuarı kapsamında ikili iş görüşmeleri,  b2b iş etkinliği düzenlenmiştir.

ITE LLC Moscow tarafından organize edilen MosBuild/WorldBuild Moscow Fuarı, Yapı Malzemeleri, Teknolojileri, İş Makineleri, Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve İş Makineleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmektedir.

alt

8. TKG programı katılımcısı ALBERT GACAOĞLU, Moskova'da bulunduğu sırada, uzun süre görev yaptığı T.C.Moskova Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU  Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.