alt

6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN  Çin'de düzenlenen çalıştayda "üzüm çekirdeğinden elde edilen yağ ve unun üretim süreci" konusunda sunum yaptı. 

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN  (sağdan 2.) 31 Mayıs-1 Haziran 2017 tarihleri arasında Çin'in Zhuhai kentinde  düzenlenen  "CHINABIO Partnering Forum 2017" kapsamında düzenlenen çalıştaylarda üzüm çekirdeğinden ürettiği yağın teknik özelliklerini uygulamalı olarak anlatmıştı.

6. TKG programı üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden un ve yağ üreterek, BİOTECA markasını  yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen  6. TKG Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN (solda) Azamet Grubun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum buğdayı ve üzüm çekirdeğinden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.

alt

6. TKG programı katılımcısı VALENTİNA UZUN'un (soldan 4.)  Pekin'de gerçekleştirdiği işbirliği çalışmalarına ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

3 yıl süren görüş ve çalışmaların sonucunda başarıya ulaşan  VALENTİNA UZUN,  Çin'in uluslararası şirketinin Hollanda şubesi ile satış vve tedarikçi anlaşması imzaladı.  Bu anlaşma kapsamında; Hollanda'nın Amsterdam kentinde 17-19 Niisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen In Cosmetic Ingredients Exhibition fuarına katılarak, üzüm çekirdeğinden ürettiği  bitkisel kökenli yağın tanıtımını yaptı.

6. TKG üyesi değerli arkadaşımız VALENTİNA UZUN'u başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyoruz.