alt

17. TKG programına Azerbaycan temsilcisi olarak katılan JAHANGİR SHEFİZADE  JW Marriott Absheron Baku otelde düzenlenen "2017 Azeri Business Award" törenine katıldı.

Azeri Ulusal  İş Ödülü'nün kurucusu, Azerbaycan'da 10 yıldır  faaliyet gösteren aylık  iş ve ticaret dergisi olan Business Time'dır.

Ulusal İş Ödülü'nün ilk kez  2009 yılında verildi.  Bu ödül,  Azerbaycan'da iş dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilmektedir. En iyi organizasyonlar ve şirketler ödüle layık görülmektedir. Ulsual İİşödülü kurucuları bu vesile ile ülkede yeni bir ulusal iş imajı yarattıldığını  ve  ülkede yeni iş etiği geliştirilmeisne katkıda bulunulduğuna inanmaktadır.

2017 Ulusal İş Ödülü, Azerbaycan pazarının en parlak ve dinamik girişimcilerine sunuldu. Seçici Kurulu, kazananları belirlerken anahtar faktör olarak, adayların büyüme oranını dikkate almaktadır.

Müzik ve dans gösterilerine, defileye yer verilen ödül töreninin video görüntülerine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Apa intternet sitesindne yayınlanan fotoğraflı ödül töreni haberine bu inkten ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR - CAHANGİR SHEFIZADE tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren ve SAVALAN markası ile üretim yapan Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.

alt

17. TKG programı katılımcısı JAHANGİR SHEFIZADE'nin tanıtım faaliyetleri kapsamında,  bir süre önce başlattığı  "şarap tadım turları" kısa sürede popüler oldu. 

JAHANGİR SHEIZADE yurt  içi ve yurt dışı şarap uzmanları gruplarını  sık sık fabrikada ağırlamaktan  ve Savalan şaraplarını tattırmaktan memnuniyet duymaktadır. 

alt

17. TKG üyesi JAHANGİR SHEFIZADE (masa başında) 27 Şuaat 2018 tarihinde gerçekleşen "şarap tadım turu"na katılan konuklara   şarap üretim süreci hakkında da ayrıntıklı bilgi verdi.

Şarap Tadım Turlarına ilişkin farklı fotoğraflara ulaşmak için Savalan Wine Tour'un facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.