alt

19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AYAN BASRİ SAKALLA (sol başta) ve heyet başkanı ŞENER SABRİ (soldan 2.) DEİK ev sahipliğinde 2 Nisan 2018 Pazartesi günü İstanbul'da düzenlenen "Türkiye-Bulgaristan İş Forumu"na birlikte katıldı.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan ŞENER SABRİ ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programı katılımcısı AYAN BASRİ SAKALLA tekstil sektöründe toptan ve perakende ticaret yapan şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir. 

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin Türkiye-Bulgaristan İş Forumu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), T.C Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Bulgaristan Ulusal KOBİ Geliştirme Ajansı işbirliğiyle "Türkiye-Bulgaristan İş Forumu"nu düzenledi.

DEİK ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye – Bulgaristan İş Forumu, T.C. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov, DEİK Başkanı Nail Olpak, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov, DEİK Türkiye- Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Osman Ak ile Bulgaristan Yatırım Ajansı ve Bulgaristan Ulusal KOBİ Ajansı temsilcilerinin katılımlarıyla 2 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Wyndham Grand Istanbul Levent otelde 2 Nisan 2018 Pazartesi günü düzenlenen Türkiye-Bulgaristan İş Forumu, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 420 Türk ve Bulgar iş dünyasın temsilcinin katılımıyla gerçekleşti. Forum kapsamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilerek işbirliği fırsatları değerlendirildi.

DEİK web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu inkten ulaşmak mümkündür.

Dünya gazetesinde yayınlanan İş Forumu haberinin video görüntüsüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

Balkan Haber gazeetesinde yayınlanan  İş Forumu haberin ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye-Bulgaristan İş Forumu'nun duyurusuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.