alt

5. TKG programına Afganistan temsilcisi olarak katılan ZARİF RAHMETOĞLU (sağdan 3.) 11 Ocak 2018 Perşembe günü gerçekleşen  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu -DEİK  bünyesindeki Türkiye-Afganistan İş Konseyi seçiminde başkan yardımcılığı görevi için aday oldu. 

DEİK İş Konseyleri Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımları ile 11 Ocak 2018 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirildi. 2 yılda bir düzenlenen DEİK İş Konseyleri Olağan Seçimli Genel Kurulu kapsamında 142 İş Konseyinin 66'sının yeni Başkan ve Yönetimlerinin seçildiği toplantıda, 1120 temsilci seçimlere katıldı.

DEİK web sayfasında yayınlanan fotoğraflı genel kurul haberine ulaşmak  için bu linkin zhyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

 5. TKG Programı katılımcısı ZARİF RAHMETOĞLU (solda) DEİK Türkiye-Afganistan İş Konseyi seçimine kardeşi JAMSHİD RAHMETOĞLU (sağda)  bir ve çok sayıda arkadaşı ile birlikte katıldı.

ZARİF RAHMETOĞLU'nun Başkan Yardımcısı adayı olduğu 2. liste konsey seçimini az bir farkla kaybetti. ABD İş Konseyi'nin ardından  en kalabalık iş Konseyi olan Türkiye-Afganistan İş Konseyinde  liste olarak aldıkları toplam oy, diğer iş konseylerinden çok yüksek olarak gerçekleşti.

alt

5. TKG programı katılımcısı ZARİF RAHMETOĞLU (solda) Türkiye - Afganistan İş Konseyi seçimleri sırasında karşılaştığı  DEİK Başkanı NAİL OPAK (ortada) ve Yönetim Kurulu Üyesi RONA YIRCALI (solda) ile görüşmekten memnun oldu.    

DEİK İş Konseyleri Genel Kuruluna aiit farklı fotoğraflara 5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU'nun facebok sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Aydınlık Gazetesinde yayınlanan ve Türkiye-Afganistan İş Konseyi seçiminde listelerin yarıştığını vurgulayan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılaan  topaln tıda DEİK Sektörel İş Konseyleri dahil olmak üzere, toplam 142 İş Konseyi'nin Genel Kurulu, aynı günde eş zamanlı olarak gerçekleşmiştir.

DEİK web sayfasında yayınlanan genel kurul duyurusuna bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.