alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK, fabrika ziyaretleri ve iş görüşmeleri nedeniyle 2018 yılının  Mart ayının ikinci yarısında, Shanghai, Peking, Hong-Kong, Shenzhen kentlerini kapsayan çalışma ziyaretleri nedeniyle Çin'de bulunduğu sırada, başta Çin Seddi olmak üzere, tarihi ve turistik bölgeleri de gezdi.

alt

14. TKG  üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sağda) Şanghay'da bulunduğu sırada fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. yenni teknolojileri yerinde inceledi ve işbirlliği olanaklarını araştırdı.

ialt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (solda), Almanya'nın Stuttgart  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

alt

14. TKG programınaa Almanya'dan katılan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (soldan 3.)  ve iş arkadaşları Şanghay'da bulundukları sırada çeşitli şirketleri ziyaret ederek, işbirliği fırsatlarını değerlendirdi.

alt

HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK  (sağ başta) ve arkadaşları iş ziyaretleri sırasında mola  zamanlarında  da iş fırsatları geliştirmeye devam ettiler.

alt

HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK'ın  Çin ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

14. TKG üyesi HASAN HÜSEYİN  IŞKIRIK'ın  Uzakdoğu gezisine ait diğer fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır.