alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından düzenlenen 12. TKG programına Azerbaycan temsilcisi olarak katılan SAMIR NATIQOGLU ISGANDAROV (solda), Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulunduğu sırada, dönem arkadaşı UMID MAHMUDOV'u (ortada) ziyaret etti ve 13. TKG üyesi  BEHZOD AKBAROV (sağda) ile de tanıştı.

TOBB tarafından  Ankara,  Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına Özbekistan'dan katılan  UMID MAHMUDOV ,bisküvi ve çikolata üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Bisküvi ve çikolata üretimi alanında çalışan, hammadde ve katkı maddesi üretimi yapan şirketlerle ve ambalaj sektöründe çalışan firmalarla görüşmek istemektedir. Ayrıca süt ürünleri, yoğurt, ayran ve peynir üretimi yapan kendi aile şirketinde yönetiiclik yapmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan BEHZOD AKBAROV süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibidir. Özbekistan Et/Süt Sanayi Devlet Teşkilatı üyesidir. 

alt

Azerbaycan'dan 12. TKG programı katılımcısı SAMIR NATIQOGLU ISGANDAROV (solda), Taşkent'te bulunduğu sırada, 13. TKG üyesi GALİP ÖZGÜRER (sağda) ile görüşerek, işbirliği fırsatları ve yatırım ortamı hakkında bilgi aldı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan GALİP ÖZGÜRER çatı sistemleri, dekoratif yapı sistemleri ve süt ürünleri üretimi alanlarında faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir.

12. TKG programına Azerbaycan'dan katılan SAMIR NATIQOGLU ISGANDAROV  programdan sonra Ankara'da ofis açarak, Avrasya ülkelerinde iş yapmakisteyen şirketlere başta enerji olmak üzere yatırım ve ticaret konularında danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.