alt

8. TKG programına İran'ın başkenti Tahran'dan katılan TAHER MAHDAVIEH (3. sırada, sağdan  4.) ve 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MEHRDAD HOSSEİN ARİAN (ön sırada, soldan 3.) Ege Bölgesi İran İşadamları Derneği'nin 2 Nisan 2018 Pazartesi günü İzmir'de Viona Hotel'de düzenlenen çalıştaya katılarak, işbirliği fırsatlarını değerlendirdi.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul illerinde düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın başkenti Tahran'dan katılan TAHER MAHDAVIEH  kuru meyve ve gıda ticareti ile uğraşan şirket sahibdir. İran Ticaret Odası üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG  10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktadır. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur.