alt

19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan ve heyet başkanlığını üstlenen ŞENER SABRİ  İtalya'da bulunduğu sırada, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü   başkent Roma ziyareti sırasında kentin tarihi bölgelerini gezdi ve ünlü  çeşme  Fontana Di Trevi ve Antik Roma'nın ölüm arenası Collesium'u ziyaret etti. 

19. TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin Antik Roma'da bir gece ziyareti fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

ŞENER SABRİ  (sağda)  firma ziyaretleri nedeniyle Bursa'da bulunduğu sırada, 04 Mart 2018 Pazar günü, iş arkadaşı ile birlikte Uludağ yolu üzerindeki İnkaya Köyü yakınlarındaki 608 yaşındaki Tarihi Çınar'ı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programında heyet başkanlığını üstlenen ŞENER SABRİ  iş görüşmeleri nedeniyle sık sık Bursa'yı ziyare etmektedir.

ŞENER SABRİ'nin Bursa gezisi izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan ŞENER SABRİ ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.