8. TKG programına Irak'tan katılan ALİ MOHAMED NATİ (solda) Bağdat Türk Kültür Merkezi yöneticileri le birlikte T.C. Bağdat Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi sundu.

8. TKG üyesi  ALİ MOHAMED NATİ  (sağ başta) halen Irak'ın başkenti Bağdat'taki Azerbaycan Büyükelçiliğinde yerel eleman olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  8. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı üyesi ALİ MOHAMED NAATİ  (soldan 2.) programa katıldığı sırada inşaat ve genel ticaret ile ilgilenen aile şirketinde görev üstleenmişti.

T.C. Bağdat B üyükelçisi FATİH YILDIZ  (sağdan 2.) Türkmen konuklarla yakından ilgilendi

ALİ MOHAMED NATİ'nin (ortada) T.C.Büyükleçiliği ziyareti izlenimlerine ait fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasınının bu linkinden  ulaşmak mümkündür.

8. TKG Üyesi ALİ MOHAMED NATİ (solda) Irak genel seçimlerine milletvekili adayı olarak katılacağını T.C. Bağdat Büyükelçisinin bilgisine sundu.

8. TKG programı katılımcısı ALİ MOHAMED NATİ arkadaşımızın milletvekili adaylığını kutluyor, seçimlerde başarılar diliyoruz.