18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  üyesi GÜNER MUSTAFA (solda) oğlu EMRE MOUSTAFA (sağda) ile birlikte 8 Mart  2018 Perşembe günü T.C. Gümülcine Başkonsolosu olarak atanan MURAT ÖMEROĞLU'nu ziyaret ederek, "hoşgeldiniz" dedi ve başarılar diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG  programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Son dönemlerde oğlu ile birlikte Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijitrk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.