alt

13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA (sağda) dönem arkadaşı NASTARAN POURDOWLAT'ı (solda) 27-30 Mart 2018 tarihleri arasında  İran'ın başkenti Tahran'da ziyaret etti. 

alt

13. TKG programı kartılımcısı NASTARAN POURDOWLAT (sağda)  dönem arkaadaşı KADRİYE ALİMANOVA'yı  (solda) Tahran'da konuk etmekten, evinde ağırlamaktan çok memnun oldu. Arkadaşına başkent Tahran'ın tarihi ve turistik bölgelerini tanıttı.  Yerel zenginliklerle  bezeli çarşıları gezdirdi.

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen  13. TKG üyesi KADRİYE ALİMANOVA  (solda) Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NASTARAN POURDOWLAT (sağda.) başta medikal ürünler olmak üzere, ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.

13: TKG programı katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA'nın İran gezisi  izlenimlerine ait  farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook albümünün  linkinden ulaşmak mümkündür.