alt

10. TKG üyesi TİMUR HALİLOV (sağda) Cumhurbaşkanı ile Bulgaristan Başbakanı BOYKO BORİSOV'un (ortada)  arasında Türkiye-AB Zirvesi'nin düzenlendiği  Euxinograd Sarayı'nda gerçekleşen  ikili görüşmede tercüman olarak görevini üstlendi.

Avrupa Birliği'nin dönem başkanlığını yürüten Bulgaristan'ın Varna kenti, Türkiye- AB zirvesine ev sahipliği yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ve Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile çalışma yemeğinde Euxinograd Sarayı'nda bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov, AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Juncker Türkiye-AB Zirvesi’nin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

NTV tarafından yayınlanan görüntülü haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart 2018 Pazartesi günü Türkiye-AB Zirvesi’ne katılmak üzere Bulgaristan’a gitti. Cumhurbaşkanını Varna Havalimanına gelişinde; Varna Valisi Stoyan Pasev, Varna Belediye Başkanı İvan Portnih, Türkiye'nin Sofya Büyükelçisi Hasan Ulusoy, Türkiye'nin Avrupa Birliği nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin Burgaz Başkonsolosu Nuray İnöntepe, Türkiye'nin Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani ile büyükelçilik personeli karşıladı.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı katılımcısı TİMUR HALİLOV (solda) "Anavatan" ve "Atavan"a hizmet etmenin haklı gururunu yaşadı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından  Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da  düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TİMUR HALİLOV  sahibi olduğu TES Consulting  Ltd. şirketi ile Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. 

Cumhurbaşkanı ile Bulgaristan Başbakanı'nın yapttığı ikili görüşmeye ait farklı fotoğraflara  T.C.Cumhurbaşkanlığı web sayfaasının bu linkden ulaşmak mümkündür.