10.TKG programına Kırgızistan'dan katılan BAKYTBEK MAMBETAKUNOV (solda) 1 Mart 2018 Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni ziyaret ederek, organize sanayi bölgeleri konusunda bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'dan katılan BAKYTBEK MAMBETAKUNOV (sağda)  iş ortakları ile birlikte gerçekleştirdikleri Ankara ve İstanbul ziyaretleri sırasında Kırgızistan'da "Mobilyacılar "Sitesi" kurmak için sektör temsilcilerinden bilgi almak ve süreçleri yakından öğrenmekaamacıyla TOBB'u ziiyaret etti.

18. TKG üyesi BAKYTBEK MAMBETAKUNOV(sağda) Türkiye’den ve Rusya’da suntalam ve mobilya aksesuarları ithalatı yapan  şirkette üst düzey yöneticidir. Panel  mobilya üreticilerine yönelik  makine ve yedek parça ticareti yapmaktadıe. Makine parkı ile mobilya üreticilerine hizmet vermektedir.