alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan SHAİLOBEK ASANOV (solda)  Özbekistan'dan dönem arkadaşı AKRAM RADJABOV'u (sağda)   2018 yılı Şubat ayının ikinci yarısında,  başkent Taşkent'te  ziyaret etti.

Kırgızistan ile Özbekistan arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 25. yılı kutlamaları kapsamında başkent Taşkent'İ ziyaret eden SHAİLOBEK ASANAOV, başkentte bulunduğu sırada,  dönem arkadaşı AKRAM RADJABOV ile buluşarak, yatırım ortamı ve karşılıklı ticaret fırsatları konusunda görüş alışverşinde bulundu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG üyesi AKRAM RADJABOV dönem arkadaşı SHAİLOBEK ASANOV ile programdan sıoınra yeniden buluşmaktan çok memnun oldu.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Özbekistan'dan katılan AKRAM RADJABOV, sektör analizler, sektörel araştırmalar yapan, fizibilite çalışmaları yapan, yatırım projelerine ve iş geliştirme projelerine danışmanlık hizmeti veren, gıda, tekstil ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar için makine ve ekipman araştırması yapan, ithalat süreçlerini yöneten şirket sahibidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

alt

18. TKG üyesi SHAİLOBEK ASANOV (sağda), Özbekistan ve Kırgızistan'ın diplomatik ilişkilerinin 25. yılı  kutlamaları kapsamında Özbekistan'da bulunduğu sırada,  Kırgızistan'ın Taşkent  Büyükelçisini ziyaret ederek, başarılar diledi.

18. TKG programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan SHAİLOBEK ASANOV yapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

alt

18. TKG programına İran'dan katılan AMİR ZAREİ (sağda) dönem arkadaşı GURAM GOGUA'yı (solda) 28 Mart 2018 Çarşamba günü Gürcistan''ın başkenti Tiflis'te ziyaret ederek, Mado Tiflis'te Türk kahvaltısına konuk oldu.

18. TKG üyesi AMİR ZAREİ Nevruz Bayramı tatilini değerlendirmek amacıyla eşi ve çocukları ile Gürcistan'ı ziyaret etti.  

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi AMİR ZAREİ (solda) matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren, baskı ve ambalaj konularında çalışan,  Türkiye’den matbaa malzemeleri ithalatı yapan şirket sahibidir. Tebriz Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası,  Maden Evi ve Matbaacılar Birliği üyesidir.

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  GURAM GOGUA (solda), tekstil ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren, Gürcistan'da çok sayıda mağazası olan, tropik meyve ithalatı yapan, komşu pazarlara  gıda ve temizlik ürünleri dağıtan genel ticaretle ilgilenen şirket sahibidir.

alt

18. TKG üyesi GURAM GOGUA 2017 Şubat ayının son günlerinde  MADO markasının Tiflis şubesini hizmete açmıştı. TKG web sayfasında yayınlanan MADO Tiflis Şubesi açılışı haberine  ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.