alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan HALİDE GÜRÜN (sağda) 18-22 Şubat 2018 tarihleri arasında  Dubai'de düzenlenen ve Ortadoğunun en buyuk gıda fuarı olan Gulfood 2018’de stant kurarak, kardeşi ile birlikte, aile şirketleri AKGÖL markalı süt  ürünlerini tanıtımını yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi HALİDE GÜRÜN üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi  Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlenmiştir.

alt

Uluslararası gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan, 4500 uluslararası firmanın katılımcı olarak temsil edildiği, 20000’den fazla markalı ürünün sergilendiği  Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 18 -22 Şubat 2018 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenmiştir.

Goldfood 2018 Fuarı ,Yiyecek, İçecek ve Gıda, Otel ve Catering, Mağaza Dizaynı sektörünün temasilcilerini buluşturdu.  Fuarda; Fırın Ekipmanları, Pişirme Fırınları, İçecekler, Yemek, Yemek Malzemeleri, Gıda, Mefruşat, Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Otel Mobilyaları, Endüstriyel Pişirme Ekipmanları, Endüstriyel Buzdolapları ve Derin Dondurucular, Aydınlatma Teknolojisi, Soğutma, Restoran Ekipmanları üreticileri son teknolojiye uygun yeni moddellerini profesyonel alıcılara tanıttı.

GoldFood 2018 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılmaktadır. 

185 ülkeden, 90.000 katılımcı ve ziyaretçi sayısına ulaşmış olan etkinlik, küresel gıda endüstrisinin en önemli fuarlarından biridir. Birçok yeni ürün ve teknoloji Gulfood Dubai 2018’de görücüye çıkmıştır.

5 gün süresince bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, bakliyat, baharat, yöresel ürünler, meyvesuyu ve meyvesuyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün fuarda sergilenmiştir.

Goldfood 2018 hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.