alt

5. TKG programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU (solda) T.C. Ekonomi Bakanlığı ve DEİK tarafından 15 Şubat 2018 Perşembe günü Belarus'un başkenti Minsk'de düzenlenen Belarus - Türkiye İş Forumu'na katıldı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Belarus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından President Otel'de düzenlenen Belarus-Türkiye İş Forumu'na  Başbakan Binalı Yıldırım ve Bakanları Nihat Zeybek, Veysel Eroğlu, Ahmet Arslan ve Deik Başkanı  Nail Opak , MÜSİAD Başkanı, İTO Başkanı, ASO Başkanı ve 70'e yakın işadamları heyeti katıldı. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın Belarus'u resmi ziyaretleri kapsamında DEİK tarafından düzenlenen Belarus-Türkiye İş Forumu, T.C. Başbakanı Binali Yıldırım, Belarus Başbakanı Andrey Kobyakov, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, DEİK Başkanı Nail Olpak, Belarus TSO Başkanı Vladimir Ulahoviç ve DEİK/Türkiye-Belarus İş Konseyi Başkanı Ali Rıza Arslan'ın katılımları ile 15 Şubat 2018 tarihinde Belarus'un başkenti Minsk'te gerçekleştirildi.

Ziyaret çerçevesinde iki ülke iş dünyasını ilgilendiren 6 anlaşma imzalandı. Belarus ziyareti sırasında heyetleer arasında "Yatırımların korunması, çifte verginin önlenmesi, standardizasyon, kombine taşımacılık, bilimsel ve teknik iş birliğinin artırılması alanlarında anlaşmalar imzalandı.

Haberler Com sitesinde yayınlanan İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

DEİK web sayfasında yayınlanan Belarus  İş Forumu haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

TimeTürk internet sitesinde yayınlanan  İş Forumu haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Belarus Türkiye İş Forumu'na ait farklı fotoğraflara 5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU'nun facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Belarus Ttürkiye İş Forumu'na ait farklı fotoğraflara ulaşmak için Ekonomi Bakanı NİHAT ZEYBEKÇİ'nin facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

5. TKG programı katılımcısı ZARİF RAHMETOĞLU  (solda),  Belarus-Türkiye İş Forumu sırasında Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı NURETTİN ÖZDEBİR (ortada) ile de görüşme fırsatı buldu.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU  inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.  

alt

5. TKG programına Azerbaycan'dan katılan SAMİR HEYDAROV (sağda) bir grup iş arkadaşı ile birlikte piyasa araştırması yapmak ve boya ticareti yapan firmalarla görüşmek üzere  Gürcistan'ın başkenti Tiflis'i ziyaret etti ve 26 Ocak 2018 Cuma akşamı Courtyard by Marriott Tbilisi  ortelde konakladı.

TOBB tarafından Ankara ve istanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'ın Gence şehrinden katılan SAMİR HEYDAROV metalurji sanayinde üretim yapan şirket sahibidir. Özellikle  yüksek binalarda gerekli  metal malzeme üretimi ve montajı  ile ilgilenmektedir. Azerbaycan İşveren  Konfederasyonu üyesi ve Gence Şubesi Başkanıdır.