alt

12. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan YULİYA KUCHMA (sağda) yakın arkadaşına İstanbul'un tarihi ve turistik güzelliklerini tanıttı.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan YULİYA KUCHMA danışmanlık ve tercüme şirketi sahibidir.  

alt

12. TKG programına Almanya'dan katılanSÜREYYA İNAL,  Gezginler Kulübü ile 11 Şubat 2018 Pazar günü gerçekleştiridği Kocaeli Kartepe yürüyüşünde renkli ve neşeli anılar derledi.  

SÜREYYA İNAL, İstanbul çıkışlı yürüyüş turlarına katılarak, doğa parkurlarında  dört mevsim dolaşmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. TKG programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL, mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

alt

12. TKG programına Almanya'dan katılan  MUHAMMED ERTURAN (sağda) Türkiye'yi sık sık ziyaret etmektedir. 11 Kasım 2017 tarihinde Gaziantep ziyareti sırasında, ünlü Tahmis Kahvesi'nde yere tatlarla tanıştı. 

MUHAMMED ERTURAN'ın Gaziantep  gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.