alt

12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL, başkent Berlin'de düzenlenen Tavla Turnuvası'na katılarak Mardin'de açılması planlanan kütüphane projesine  destek verdi, maddi katkıda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. TKG programına Almanya'nın başkenti Berlin'den  katılan SÜREYYA İNAL, mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

alt

12. TKG programı katılımcısı MUHAMMED ERTURAN ( soldan 2.)  İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Millet Vekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşayan Türklere vereceği konferans öncesinde yaptığı şehir gezisine eşlik etti.

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN'ın şehir gezisi izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

TOBB  tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.