alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. TKG programına Gürcistan'dan katılan Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZ  SHAVADZE (soldan 2.) Acara Ekonomi Bakan Yardımcısı ile birlikte 9  Kasım 2017 tarihinde  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELISHVİL (soldan 4.),  Ekonomi Bakanlığı Yatırım Departmanı Başkanı Vakhtang CHEİSHVİLİ, Ekonomi Bakanlığı Yatırım Teşvik Bölümü Başkanı Lasha PİRTSKHALAVA  ve Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZ SHAVADZE  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı AHMET YILMAZ’ı  (soldan 3.) makamında ziyaret ettiler.

alt

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı AHMET YILMAZ (ortada)  yaptığı açıklamada; bu ziyareti düzenleyen Acara TSO Başkanı TAMAZ SHAVADZE'ye  (sağdan  2.) teşekkür ederek,  Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti heyetinin ziyaretin den onur duyduklarını belirttİ ve çalışma ziyaretlerinin iki ülke arasındaki ticari işbirliğinin gelişmesine yardımcı olacaağını vurguladı. Ziyaret sırasında; Gürcistan-Türkiye ticaret ve ekonomik ilişkileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Çarşamba TSO web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından  Ankara ve İstanbul'da düzennlenen  6. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'na Gürcistan'ın Acara Özerk Bölgesi'ni temsilen katılan, Acara Ticaret  ve Sanahyi Odası Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE arkadaşımıza  ülkelerimiz arasındaki işbirliğinin gelişmesi için gösterdiği çaba ve değerli katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.