alt

15. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MUHAMAD M. TAHER  2018 yılının Ocak ve Şubat aylarının ilk haftasında başkent Ankara'yı ziyaret ederek, iş görüşmeleri yaptı ve 9 Şubat 2018 Cuma günü Kızılay Meydanında bulunan Güvenpark Anıtı'nın önünde  güvercinleri besledi.

15. TKG programı üyesi MUHAMAD M. TAHER'în Güven Park ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

alt

15. TKG üyesi MUHAMAD M. TAHER   Ankara ziyareti sırasında, 12 Ocak 2018 Cuma günü ise  Ulus Meydanında bulunan Atatürk Anıtı (Zafer Anıtı)  önündeki güvercinleri beslemeyi ihmal etmedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya  ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MOHAMMED  M. TAHER, boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

alt

15. TKG programına Bulgaristan'dan katılan  MECBURE EFRAHİMOVA bir süre önce restore edilen ve 7 Ocak 2018 tarihinde yeniden ibadete açılan   İstanbul'da  haliç kıyısında Balat semtinde bulunan  tarihi Bulgar Kilisesi'ni (Demir Kilise) 21 Ocak 2018  Pazar günü  ziyaret etti. 

MECBURE EFRAHİMOVA'nın Bulgar Kilisesini ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

15. TKG üyesi MECBURE EFRAHİMOVA (sağda) 10 Şubat 2018 tarihinde, hafta sonu gezisi için gittiği  İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki Deniz Feneri ile ünlü  Şile ilçesinde yakınları ile neşeli anlar paylaştı.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan  MECBURE EFRAIMOVA  Balkan Türk Kadınlar Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Dernek tarafından, Türk dilini ve kültürünü yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için çeşitli faaliyetler yapılmaktadır. Ayrıca Türk ve Azerbaycan Diyaspora Koordinasyon Komisyon üyesidir. Bir süredir İstanbul'da yaşamakta ve çalışmaktadır.