alt

18. TKG programına Batı Trakya'dan katılan ALİ HAF ALİ İstanbul'u ziyaret etti ve 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Marmara Forum AVM'de dostları ile neşeli anlar paylaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Gümülcine şehrinden katılan ALİ CHAF ALİ sıhhi tesisat işleri, merkezi ısıtma sistemleri yapan şirket sahibidir.  Ayrıca Türkiye’den kalorifer kazanları, şofben, kombi, radyatör ve ekipmanları ithalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Arıca www.idrosop.gr  adresinden internet ortamında satış yapmaktadır. Gümülcine Su, Kanalizasyon, Isıtma ve Hava Gazı Tesisatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Rodop ili Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir. Dini Etkinlikler ve Bayram Şenlikleri Kültür Derneği Başkanıdır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG programına  Batı Trakya temsilcisi olarak katılan ve  heyet başkanı görevini üstlenen GALİP SABAHATTİN GALİP, ailesi ve arkadaşları ile birlikte  3-5 Şubat 2018 tarihleri arasında Ilgaz Dağı'nda kayak yapmak üzere Kastamonu'da bulunduğu sırada,  Şapka Müzesi'ni de ziyaret etti.

GALİP SABAHATTİN GALİP'in Kastamonu ve Ilgaz Dağı tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi GALİP SABAHATTİN GALİP genel ticaretle uğraşmaktadır. Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.