alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı BERKANT CURİ (solda) 21 Ocak 2018 Perşembe günü gerçekleşen düğün töreninden hemen sonra, eşi ile birlikte tarihi Avrupa kentleri turuna çıktı.

alt

16. TKG programı katılımcısı BERKANT CURİ (sağda) eşi ile birlikte karayolu ile gerçekleştirdikleri Avrupa turunda Almanya'nın başkenti  Berlin'i, Hollanda'nın ünlü kenti Amsterdam'ı ve Paris'i ziyaret ederek, tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

BERKANT CURİ'nin Avrupa gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ (sağda) Almanya'nın başkenti Berlin'de bulundukları sırada, eşini EUROPA AVM'de ağırladı ve Checkpoint Charlie başta olmak üzere turistik yerleri gezdirdi.