alt

1. TKG programına Irak'ın Kerkük kentinden katılan HÜSEYİN BEYOĞLU  sık sık İstanbul'u ziyaret etmekte ve Eyüpsultan semtindeki evinde aile üyeleri ile birlikte tatil yapmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve  İstanbul'da düzenlenen 1. TKG programına katılan HÜSEYİN BEYOĞLU emlak yatırımları sektöründe faaliyet göstermekedir. Yarı zamanlı olarak İstanbul'a yerleşme hazırlıklarını sürdürmektedir.

alt

1. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan ve  heyet başkanı görevini üstlenen GALİP SABAHATTİN GALİP,  İstanbul'da bulunduğu sırada, 28 Aralık 2017 tarihinde ünlü sanatçı AI WEIWEI'nin Sabancıı Müzesindeki  "Porselene Dair" temalı sergisini ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GALİP SABAHATTİN GALİPgenel ticaretle uğraşmaktadır. Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

GALİP SABAHATTİN GALİP diş hekimi eşi Ayşe GALİP ile birlikte sık sık İstanbul'da yaşayan kızlaraını ve torunlarını ziyaret etmektedir.

alt

1. TKG programına Makedonya'dan katılan KEMAL NAZIM  yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamaktadır. 7 Ocak 2018 Pazar günü eşi ve çocukları ile birlikte tarihi Emirgan Korusunu ziyaret eden KEMAL NAZIM İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini çocuklarına tanıtmaya özel önem vermektedir.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Mayıs 10 Haziran 2005 tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul'da  düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan  KEMAL NAZIM,  Makedonya Türk SivilToplum Teşkilatları  Birliği (MATÜSİTEB) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Balkan piyasasını etüd ederek, çeşitl sektörlerde Türk ortakları ile birlikte yatırırmlar yapmakta ve projeler yürütmektedir.