alt

11. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan KENAN AHTSİ (sağda) İstanbul'un güzelliklerini  aile üyeleri ile paylaşmayı tercih etmektedir.

10 Ekim 2017 tarihinde ablası HAVVA AHTSİ ile Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel'de konaklayan KENAN AHTSİ, İstanbul'un eğlence dünyasını yakından izlemektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan KENAN AŞÇIZADE, konut, iş merkezi, vb bina inşaatı yapan firma sahibidir. Ayrıca emlak sektöründe  alım-satım ve kiralama konularında faaliyet göstermektedir. Melek Passa Vakfı ve Rodos Ticaret Odası üyesidir.

alt

11. TKG programına Romanya'dan katılan TANHER CURTACAI (sağ başta) ve eşi 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi  NEJLA CURTACAI (sağdan 2.) 7  Kasım 2017 tarihinde Adapazarı, Sakarya'da yaşayan yakınlarını ziyaret etti.

Köfteci ismail'de  Adapazarı'nın ünlü ıslama köftesini tadan TANER CURTACAİ ve eşi aile dostlaraı ile vakit geçirmekten memnun oldu.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından 16-27 Ekim 2010 tarihleri arasında Ankara, Konya ve istanbul illerinde düzenlenen 11.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Köstence'den katılan Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesi TANHER CURTACAİ,  temizlik malzemeleri, züccaciye, güzellik malzemesi toptan ticareti ile uğraşan firma sahibidir. 

TOBB  tarafından  Ankara, Gaziantep,  Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. TKG  programı'na Köstence'den katılan NEJLA CURTACAI, mali müşavirlik ve muhasebe hizmetleri veren şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA İstanbul ziyareti sırasında, 7-8 Şubat  2018 tarihlerinde zamanını tarihi  Nişantaşı semtinde değerlendirdi ve yakın arkadaşları ile görüştü.

11. TGKG üyesi AKAN OZA'nın Nişantaşı eğlencelerine ait fotoğrafına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA  Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır. 

alt

11. TKG programına Afganistan'dan katılan AHMAD ARSALAN KARIMI (sol başta) dostlarını akşam yemeği için İstanbul'un  İkitelli Başakşehir semtinde bulunan Deposite Outlet Merkezi'nde  2017 yazında açılan Köfteci Yusuf'a davet etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI, gıda ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

Programdan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan  Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır.