alt

19. TKG programına Tacikistan'dan katılan MAYSA KLICHOVA (solda) eşi ve oğlu ile  Marmara Denizi kıyısında martıları selamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenelenen19. TKG programı katılımcısı MAYSA KLICHOVA havayolu şirketlerine, beş yıldızlı otellere malzeme ve hizmet sağlayan, restoran işleten, Türkiye’den gıda tekstil ürünleri ithal eden şirket  sahibidir  ve Tacikistan Amerikan Odası üyesidir. Programdan sonra şirket merkezini ve  İstanbul'a taşımıştır. Yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamaktadır.

alt

19. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ 2018 yılının ilk yarısında gerçekleştirdiği İstanbul ziyareti sırasındai 14 Ocak 2018 Pazar günü Mall lof İstanbul AVM'nin bünyesinde açılan Lale Devri Cafe'de dinlendi.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan ŞENER SABRİ ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.