alt

14. TKG programında heyet başkanlıığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN, kurucusu ve  başkanı olduğu TDU Türk Alman İşadamları Birliği'nin 16 Şubat 2017 Cuma akşamı başkent Berlin'de düzenlenen yeni yıl resepsiyonuna katılan konuklarla yakından ilgilendi.

Sheraton grubu tarafından işletilen Grand Hotel Esplanade'de düzenlenen resepsiyonuna  T.C. Berlin Büyükelciligi Elci Müstesari Ufuk Gezer ile Almanya'nın eski Ankara Büyükelçilerinden Dr. Wolf-Ruthard Born  katıldı.

alt

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (ön sırada, soldan 4.) Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk - Alman İşadamları Birliği -TDU kurucusu ve başkanıdır. 

Türk Alman İşadamları Birliği'nin yeni yıl davetine ait farklı fotoğraflara 14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN'ın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.