alt

6. TKG programına Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti  temsilcisi olarak katılan TAMAZ  SHAVADZE (sağdan 2.) Acara TSO ile işbirliği görüşmesi yapmak üzere Batum'u ziyaret eden Çarşamba Ticaret Sanayi Odası  ve Çarşamba Ticaret Borsası heyeti ile yakından ilgilendi. 

İhracatın arttırılması ve farklı pazarların keşfedilerek bu pazarlarda aktif roller alınması amacıyla Çarşamba TB ile Çarşamba TSO temsilcileri Gürcistan’a iş gezisi düzenledi.

Gürcistan’ın Batum Şehrine gerçekleşen geziye: Çarşamba TB Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz ile Oda ve Borsa Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Programın ilk gününde T.C.  Tiflis Büyükelçiliği ziyaret edildi.  İkinci gün, Batum’da Acara Ekonomi Bakanı Ramaz Bolkavadze, Acara Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili ve Acara Ticaret Odası Başkanı TAMAZ SHAVADZE ile Çarşambalı  İş adamlarının onuruna verilen yemekte birraya gelindi ve karşılıklı ticare olaanakları  konuşuldu. Ayrıca Çarşamba Ti̇Caret ve Sanayi Odası ile Acara Ti̇caret ve Sanayi Odası arasında Kardeş Oda Protokolü imzalanması da kararlaştırıldı.

Çarşamba Ticaret Borsası'nın facebook sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.  

alt

Acara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE'nin (soldan 4.) Samsun'un Çarşamba ilçesinden gelen işadamları onuruna 15 Aralık 2017 tarihinde Batum Hilton Otelinde düzenlediği çalışma  yemeğine Acara Ekonomi Bakanı  RAMAZ BOLKAVADZE katılarak, konuk girişmcilere Acara yatırım ortamı hakkında bilgi verdi. 

Çarşamba TSO ve Çarşamba TB heyetlerinin Batum ziyaretine ati farklı fotoğraflara ulaşmak için 6.  TKG üyesi TAMAZ SHAVADZE'nin facebook sayfasının bu linkiniin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafından  Ankara ve İstanbul'da düzennlenen  6. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'na Gürcistan'ın Acara Özerk Bölgesi'ni temsilen katılan, Acara Ticaret  ve Sanahyi Odası Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE (sağdan 2.) arkadaşımıza  ülkelerimiz arasındaki işbirliğinin gelişmesi için gösterdiği çaba ve değerli katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.

Heyetler arasında  yapılan görüşmeler sonucunda; Acara Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası  arasında bir İşbirliği Protokolü imzalanması kararlaştırırlmıştır.

Çarşamba Ticaret Borsası'nın web sayfasında yayınlanmakta olan Batum ziyaretine ilişkin haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu llinkten ulaşılmaktadır.