alt

Moldova'dan 6. TKG programı katılımcısı VALENTİNA UZUN'un sahibi ve üst düzey yöneticisi olduğu Azamet Grup, 2017 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler, üzüm çekirdeğinden elde ettiği ve Biateca markası ile pazarladığı yenilikçi ürünleri nedeniyle Romanya-Moldova yatırımcı sergisinde "Altın Madalya ve Diploma" ile ödüllendirildi. 

alt

6. TKG  programı üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden un ve yağ üreterek, BİATECA markasını  yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Altın Madalya ve Diploma Törenine ait farklı fotoğraflara 6. TKG programı katılımcısı VALENTİNA UZUN'un facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum buğdayı ve üzüm çekirdeğinden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.