alt

10. TKG programına Özbekistan'dan katılan ALISHER KASIMOV iş görüşmeleri nedeniyle Avusturya'da bulunduğu sırada, boş zamanlarında  Alpler'de tatiil yaptı. 

2018 yılının Ocak ayında Avusturya ve İtalya'da  traktör üreticilerinin fabriikalarını ziyaret ederek, yeni bağlantılar yapan 10. TKG üyesi ALISHER KASIMOV  boş zamanlarında Allplerin eteklerinde kurulmuş tarihi kasabaları ziyaret etti ve çevredeki dağlarda yürüyüş yaptı. 

10. TKG programı katılımcısı ALİSHER KASIMOV'un Alp Dağları tatiline ait farklı fotoğrafllara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

TOBB  tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı üyesi ALISHER KASIMOV, tarım makineleri alanında satış, temsilcilik ve danışmanlık hizmetleri veren Promzona şirketininin kurucusu  ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca, yatırım ve teknoloji ve dış ticaret alanlarında danışmanlık hizmet veren Megaskidka adlı şirketin kurucusu ve başkanıdır.

alt

10. TKG programına Almanya'dan katılan SEMİH KURTULUŞ kayak tatili için Avusturya Alplerini terciih etti.

Salzburg yakınlaraındaki  Wagrain kayak merkezinde kar tatili yapan  SEMİH KURTULUŞ Ankara, Beypazarı ve İstanbul'a düzenlenen 10. TKG programına Almanya'dan katılmıştır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 10. TKG programı üyesi  SEMİH KURTULUŞ, Hannoveryakınlarında hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.  İşe yerleştirme, esnek işgücüne yönelik çalışmalar yapmakta ve şirketlere dönemsel işgücü sağlamaktadır.