alt

19. TKG programına Makedonya'dan katılan HASAN UMER (solda) ve ağabeyi 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi SABİT UMER (ortada) 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen Ambiente Ev Gereçleri  Fuarını ziyaret etti.

9-13 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen Ambiente - Messezentrum Frankfurt   Mutfak ve Ev Eşyaları sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak sektör temsilcilerine önemli bir platform sunmaktadır.

Türkiye başta olmak üzere Portekiz, İtalya, Almanya, Amerika, Brezilya, İngiltere ve Hollanda gibi sektörün önde giden ülkelerini tek bir platformda buluşturan Ambiente Frankfurt Uluslararası Züccaciye Fuarı, ev gereçleri endüstrisinin son trendlerini ve yeniliklerini sektör temsilcilerine tanıttı.

4.500'den fazla şirketin stant açarak katıldığı Ambiente Züccaciye Fuarı,  üreticilere dünya pazarında yer alabilmek için, rakipsiz bir fırsat sunmaktadır. En büyük ve uluslararası ölçekte tek platform olarak, Ambiente, yılda 140.000 ticari ziyaretçi ağırlamakta ve yeni iş bağlantıları yapmak isteyen firmalar için büyük bir  fırsat sağlamaktadır.

Dünyanın en büyük tüketici fuarlarından biri olarak kabul edilen Ambiente'nin bu yılki partner ülkesi Fransa oldu. Açılışını Almanya Ekonomi Bakanı Philipp Rösler ve Fransa'nın Ticaret ve Turizm Bakanı Sylvia Pinel'in yaptığı Ambiente'ye, 81 ülkeden 4 bin 688 şirket 
katıldı. Fuar, 332 bin metre karelik bir alanda gerçekleştirildi. Türkiye'den 110 firmanın katıldığı fuara, bin 145 şirketle Almanya en fazla katılım gösteren ülke oldu. 

Haberler com sitesinde yaynlanan açılış haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ambiente 2018 Fuarı Mobilya, Dekorayon, Aksesuar, Hediyelik Eşya Fuarı kapsamında hediyeleik eşyalar, saatler, takı, el sanatları, özel kutlama parti malzemeleri, ev eşyaları, cam ürünleri, seramik ürünleri, ocaklar, yemek kapları, kozmetik, çatal bıçak takımıları, kesme aletleri, elektrikli ev aletleri, moda ürünleri, mücevher, deri eşyalar, yaşam tarzı aksesuarları, aydınlatma armatürleri, ölçme donanımları, kağıt ürünleri, parfümeri, kişisel malzemeler, plastik ürünler, küçük mobilya, masa dekorasyonu malzermleri vb biinlerce üründeki son yenilikler  ziyaretçilere sunuldu.

Ambiente 2018 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

7. TKG programına Makedonya'dan katılan SABİT UMER (sağda)   19. TKG programı katılımcısı kardeşi HASAN UMER (solda) ile birlikte  ürettikleri temizlik bezi ve bulaşık süngeri markasının  Avrupa ülkelerindeki tüketicilere tanıtmak ve pazar payını artırmak amacıyla fuarlara katılmanın önemine inanmaktadırlar. 

Ambiente Züccaciye Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmakiçin bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

19. TKG üyesi HASAN  UMER (sol başta) ve ağabeyi 7. TKG programı katılımcısı SABİT UMER,  Ambientee 2018 Fuar ziyaretinden artan zamanda  Viyana'da eski dostları ile buluştular ve piyasa koşulları üzerinde görüşlerini paylaştılar.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na Makedonya'dan katılan HASAN UMER temizlik malzemesi (bulaşık süngeri, temizlik bezleri, yer bezleri, sünger vb) üretimi yapan ve tüm Balkan ülkelerine ihraç etmekte olan  aile şirketinde ortak ve yöneticidir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19. TKG programına Makedonya'dan katılan HASAN UMER  (solda) ve 7. TKG programı katılımcısı SABİT UMER  (ortada)  Almanya'dan fuar ziyaretinden sonra, karayolu ile ülkelerine dönerken, 13 Şubat 2018 Salı günü Avusturya'nın başkenti Viyana şehrinin  tarihi meydanını ziyaret etti.