alt

TOBB tarafından gerçekleştirilen 17. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ'a (sağdan 2.)  14 Ocak 2018 Pazar günü Almanya'da Giessen kentinde düzenlenen "Ötüken'den Avrupa'ya  2000 Yıllık Türk Tarihi" başlıklı seminerin sponsorları arasında yer aldığı için teşekkür plaketi  sunuldu.

Almanya'nın Hessen eyaletinde bulunan Giessen şehrinde  kurulan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korusu Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr REFİK TURAN bir sunum yapmıştır. Ayrıca Türk müziği ve halk müziği eserleri seslendirilmiş, folklor gösterisi,  tiyato oyunu  ve eski tören giysilerinden oluşan defile düzenlenmiştir.

Kongresshalle-Giessen'de düzenlenen etkinliğin farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Refik Turan ile yapılan söyleşinin video görüntüsüne bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ  (soldan 3.) Almanya'daki fabrikasında  katmadeğeri yüksek sanayi ürünleri üretmektedir. Otomotiv, Savunma & Hava Sanayi,  Medikal Car,  Xtreh ,Medikal Cihazlaz,  MR Cihazı,  Endoskopi, Mikroskopi, Makine Sanayi  Optik ve Feinmechanik, Pffeier Vackum, Mercedes Benz, BMW, Audi parçaları  talaşlı imalat ile üretilmektedir.