alt

19. TKG programına Makedonya'dan katılan HASAN UMER  Almanya'daki fuar ziyaretinden sonra, 13 Şubat 2018 Salı günü  Avusturya'nın başkenti tarihi Viyana şehrini ziyaret etti.  

TOBB tarafından Ankara, Polaatrlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na Makedonya'dan katılan HASAN UMER temizlik malzemesi (bulaşık süngeri, temizlik bezleri, yer bezleri, sünger vb) üretimi yapan ve tüm Balkan ülkelerine ihraç etmekte olan  aile şirketinde ortak ve yöneticidir.

19. TKG üyesi HASAN UMER'in Viyana ziyaretine aiit farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ iş görüşmesi nedeniyle Çek Cumhuriyeti'ne giderken 20-21 Ocak 2018 tarihlerinde  Avusturya'nın başkenti Viyana'yı da ziyaret etti. 

19. TKG programına  Bulgaristan'dan katılan ŞENER SABRİ'nin Viyana ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ  Bulgaristan'da ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.