alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya'dan katılan GÜNER MUSTAFA (soldan 4.) 1-4 şubat 2018 tarihlerinde Selanik'te düzenlenen 27. Agrotica Fuarı kapsamında stant kurarak, Yunanistan ana bayiliğini üstlendiği  Petrol Ofisi  madeni yağlarının tanıtımını yaptı.

T.C. Selanik Başkonsolosu ORHAN  YALMAN OKAN  (sağdan 3.) ve Ticaret Ateşesi SERKAN  BURALI  (sağ başta)  GÜNER MUSTAFA'nın şirketinin standını ziyaret ederek, başarılar diledi.

1985 yılından itibaren her iki yılda bir Thessaloniki International Exhibition and Congress Center (Helexpo Grounds) da düzenlenen Agrotica -Tarım, Ormancılık, Bahçecilik, Bağcılık, Balıkçılık, Hayvancılık Fuarı kapsamında  Tarım uygulamaları örnekleri, Tarım Makineleri, Gübre,  Ormancılık, Yeşil Evler, Hasat Makineleri, Paketleme Makineleri, Bitki Üretimi, Pompalar, Tohumlar, Toprak İşleme Makineleri, Sıralama Makineleri, Traktörler vb makine ve ekipman üretcileri son teknolojik yenilikleri sergiledi.

27. Agrotica Fuarı hakkında ayrıntıllı bilgilere bu linkten  ulaşılmaktadır.

alt

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA'nın (soldan 2.) fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın  facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

AGROTICA 2018- Selanik 27. Uluslararası Tarım Makineleri, Ekipman,Gübre Fuarı ΔΕΘ HELEXPO tarafından 1985'ten itibaren düzenlenmektedir. Tarım Ekonomisi sektöründe Balkanların ve Akdenizin en büyük organizasyonlarındandır.

Avrupa'daki tarım sektörünün önde gelen buluşma platformları arasındadı. 34500 metrekare olan tüm fuar alanın kaplamaktadır. Yunanistan iç piyasasından ve diğer 30 ülkeden 120.000 den fazla ziyaretçi fuaruıı ziyaaret etmektedir. Fuar kapsamında Alım Heyetleri ve İkili İş  Görüşmeleri -b2b toplantıları düzenlenmekttedir.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan fuar haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA,  standında Yunanistan distribütörlüğünü yaptığı Petrol Ofisi’n madeni yağlarını, Çelik, Esan ve Energi markaların akülerini katılımcılara tanıttı. Stand katılımcılardan büyük ilgi gördü. Standı önemli misafirler de ziyaret etti.  

Selanik 27. Uluslararası Tarın Fuarı "Agrotica" da Lassa Yunanistan Distribütörü Halit Mehmet, Güngör Tarım Makineleri Yunanistan Distribütörü Erol İsmail Ahmet ve Petlas Yunanistan Distribütörü Mustafa Hasanoğlu da stand açarak katılımcılara ürünlerini tanıttılar.

Azınlık işadamlarının stanlarını yüzlerce katılımcının yanı sıra T.C. Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Ticari Ateşe Serkan Buralı, T.C. Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut da ziyaret ederek onlara başarılar dilediler.

Millet Gazetesinde yayınlanan stant haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.